MHC Mobility

Az MHC Mobility a japán Mitsubishi HC Capital vállalat tulajdona, amely a Mitsubishi és a Hitachi cégek egybeolvadásával jött létre, és ezáltal a világ 2. legnagyobb lízingcégévé vált. Az MHC Mobility mobilitás szolgáltatóként több évtizedes szakértelemmel a háta mögött tevékenykedik három földrészen, Európán belül pedig jelenleg 10 országban.

A Mitsubishi HC Capital 5 fókuszterülete

A Mitsubishi HC Capital előremutató eszköz-üzletágakat fejleszt az egyszerű lízingtevékenységén túl. Partnerként támogatja ügyfeleit ambiciózus törekvések megvalósításában. A finanszírozással kombinált szolgáltatásai öt fő területre fókuszálnak, mindamellett, hogy a Hitachi és Mitsubishi termékeinek nagyon széles palettáját finanszírozza.

Társadalmi infrastruktúra & Élet

Globális eszközök

Kereskedelmi-finanszírozás

Környezet & energia

Mobilitás

Magyarországon most már az EuroFleet-tel kiegészülve a mobilitási ágazat van jelen. Az MHC Mobility  18 országban 558.500 járművet üzemeltet, 5558 alkalmazotti létszámmal és 25 éves tapasztalattal a háta mögött. Európán kívül több más kontinensen is képviselteti magát, amelyek közül Ázsia az egyik erőssége a cégnek. Európa egy úgymond frissebb terület leszámítva Angliát, ahol már 25 éve jelen van több mint 100.000-es nagyságrendű járműparkkal. Az európai térségben való bővülést közel öt évvel ezelőtt indította el a cégcsoport. Magyarország a közép-európai régióba tartozik, ahol először Lengyelországban akvirált céget a Hitachi Capital, és a tavalyi év folyamán sikerült megállapodni a francia Fraikin vállalattal is, ami egy haszongépjármű bérbeadásával foglalkozó cég volt, és ebben a régióban több cégétől megvált, ami így egy jó lehetőség volt Lengyelországból kiindulva a területi növekedésre.

MHC Mobility előnyei a CEE régióban

Miben több az MHC Mobility Magyarországon?

A mi a specialitásunk más flottakezelő cégekhez képest, hogy nemcsak személyautót és kishaszongépjárművet, hanem speciális- és nagy haszonjárműveket (egészen 41 tonnáig) is tartósbérletbe adunk teljeskörű szolgáltatással, ami egyetlen hazai versenytársunknál sincs jelen. Emellett a másik terület, amiben szintén erősek vagyunk a haszonjármű vonalból fakadóan, a speciális felépítményes járművek tartósbérbe adása, ilyenek például a Tesco házhozszállítási járművei vagy a Lengyelországban több mint 130 járműből álló  mozgó abc-ként berendezett haszongépjárművek.

Keressen bennünket bizalommal, fő küldetésünk, hogy Ügyfeleinknek a megfelelő mobilitási megoldásokat találjuk meg, elősegítve ezáltal, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjanak, optimalizálhassák vállalkozásaikat, növekedjenek és sikeresek legyenek.